News

Klasa XII në lëndën e Matematikës.

Klasa XII me zgjidhje zhvilloi sot mësimin e radhës në lëndën e Matematikës.
Tema: “Integrimi i funksioneve racionale”
Mësimi u nda në tre pjesë:
Pjesa 1: Integrimi i thyesave algjebrike te rregullta.
Pjesa 2: Integrimi i thyesave jo të rregullta. Menyrat e integrimit për secilin rrast.
Si dhe pjesa 3: Zbatim praktik në ushtrime. 💻📚📖

"Integrimi i funksioneve racionale", klasa XII

Klasa XII me zgjidhje zhvilloi sot mësimin e radhës në lëndën e Matematikës.Tema: "Integrimi i funksioneve racionale"Mësimi u nda në tre pjesë:Pjesa 1: Integrimi i thyesave algjebrike te rregullta.Pjesa 2: Integrimi i thyesave jo të rregullta. Menyrat e integrimit për secilin rrast.Si dhe pjesa 3: Zbatim praktik në ushtrime. 💻📚📖

Geplaatst door New York High School op Maandag 27 april 2020

Leave a comment