News

Klasa e XII, Fizikë: “Mbivendosja e valëve”

Në mësimin online me klasën XII, vazhdojmë me kapitullin e valëve dukurinë e difraksionit.
Nxënësit paraqitën idetë e tyre dhe u diskutua në lidhje me eksperimentet e ndryshme të bëra me valët për të vrojtuar dukurinë e difraksionit. 💻📚📖

 

Dukuria e Difraksionit

Në mësimin online me klasën XII, vazhdojmë me kapitullin e valëve dukurinë e difraksionit. Nxënësit paraqitën idetë e tyre dhe u diskutua në lidhje me eksperimentet e ndryshme të bëra me valët për të vrojtuar dukurinë e difraksionit. 💻📚📖

Geplaatst door New York High School op Vrijdag 10 april 2020

Leave a comment