News

Klasa e XI: Perdorimi i enzimave.

Sot me klasat e XI u realizua mësimin me temë:
Perdorimi i enzimave.
Në të u fol se çfarë janë enzimat, si emërtohen ato, si prodhohen dhe ku përdoren.

Leave a comment