News

Klasa e XI, Lënda e Fizikës

Vazhdojmë me mësimin online në klasën e XI, ku sot në lëndën e Fizikës, diskutuam për ndërtimin dhe funksionimin e tranzistoreve si elemenë shumë të rëndësishëm në qarqet elektronike… 📖📚💻

Ndërtimin dhe funksionimin e tranzistoreve

Vazhdojmë me mësimin online në klasën e XI, ku sot në lëndën e Fizikës, diskutuam për ndërtimin dhe funksionimin e tranzistoreve si elemenë shumë të rëndësishëm në qarqet elektronike… 📖📚💻

Geplaatst door New York High School op Vrijdag 10 april 2020

Leave a comment