News

Klasa e X, Lënda e Gjermanishtes: “Wegbeschreibung”

Sot në lëndën e Gjermanishtes me klasat e X u realizua tema:
“Wegbeschreibung”(përshkrimi i rrugës)
Në këtë temë nxënësit morën drejtimet për përshkrimin e rrugës në gjermanisht dhe fjalitë e përdorimit të përditshëm rreth temës. 💻📚📖

"Wegbeschreibung"(përshkrimi i rrugës)

Sot në lëndën e Gjermanishtes me klasat e X u realizua tema:"Wegbeschreibung"(përshkrimi i rrugës)Në këtë temë nxënësit morën drejtimet për përshkrimin e rrugës në gjermanisht dhe fjalitë e përdorimit të përditshëm rreth temës. 💻📚📖

Geplaatst door New York High School op Vrijdag 10 april 2020

Leave a comment