News

Klasa e X: Bota menjëherë pas luftës së dytë botërore

Vijojmë mësimin online me anën e Collaborate në New York High School.
Ditën e sotme për klasën e X u trajtua tema:
Bota menjëherë pas luftës së dytë botërore
Në këtë temë u trajtua situata e pas luftës dhe projektimi i së ardhmes nëpërmjet Konferencave të mbajtura, krijimi OKB-se dhe Lufta e Ftohtë midis dy superfuqive SHBA dhe B.Sovjetik 💻📚📖

Bota menjëherë pas luftës së dytë botërore

Vijojmë mësimin online me anën e Collaborate në New York High School.Ditën e sotme për klasën e X u trajtua tema: Bota menjëherë pas luftës së dytë botëroreNë këtë temë u trajtua situata e pas luftës dhe projektimi i së ardhmes nëpërmjet Konferencave të mbajtura, krijimi OKB-se dhe Lufta e Ftohtë midis dy superfuqive SHBA dhe B.Sovjetik 💻📚📖

Geplaatst door New York High School op Donderdag 16 april 2020

Leave a comment