News

Klasa 12 Matematikë me zgjedhje: Përsëritje kapitulli: “Trigonometria”

Në NYHS vazhdon me sukses mësimi online në lëndë të ndryshme.
Klasa e XII
Lënda : Matematikë me zgjedhje
Përseritje kapitulli: “Trigonometria”

Vijojnë mësimet online me shumë devotshmëri dhe dedikim nga mësuesit tanë të New York High School 💻📖📚

Leave a comment