News

Klasa e 10: “Fluksi magnetik dhe dukuria e induksionit elektromagnetik”

Në NYHS vazhdon me sukses mësimi online në lëndë të ndryshme.
Tema e trajtuar për klasën e X: “Fluksi magnetik dhe dukuria e induksionit elektromagnetik”, është “shtrydhur” në masën për të dhënë konceptin e ligjin dhe zbatimet e tij.

Leave a comment