News

Klasa 12: Kontrolli dhe koordinimi tek bimët

Sot me nxënësit e klasës se XII me metodën online Collaborate, u realizua mësimi me temë: Kontrolli dhe koordinimi tek bimët.

Pjesëmarrja e nxënësve dhe angazhimi i tyre ishte maksimal. Gjatë mësimit u fol për mënyrën se si ndodh përcjellja elektrike tek bimët dhe se si i përdoren ato hormonet e tyre për të komunikuar në nivel qelizor. 💻📚📖

Leave a comment