News

Klasa 12 Biologji: “Auksinat dhe rritja në gjatësi e bimeve.”

Sot në lëndën e Biologjisë me klasën e XII u zhvillua online me anë të Collaborate, ora e mësimit me temë:
Auksinat dhe rritja në gjatësi e bimeve.
Nxëënësit ishin të informuar edhe në mësimin e kaluar në vija të përgjithshme por sot u thelluan duke marrë mekanizmat e veprimit të këtij hormoni në nivelin qelizor. 💻📚📖

Leave a comment