News

Klasa 11 Sisteme Elektronike

Sot me klasat e XI-ta vazhduam punën me sistemet elektronike konkretisht u ndalëm në parimin e ndërtimit dhe funksionimit të Diodës.
Si ndodh shndërrimi i rrymës alternative në rrymë të vazhduar, dhe çfare janë ndarësit e tensionit, qarqet e ndërtimit të tyre etj..

Leave a comment