News

Klasa 11 Histori: “Çlirimi i vendit dhe pasojat e luftës (maj-nëntor 1944)”

Ditën e sotme u zhvillua mësimi në lëndën e Historisë për klasën e XI.
Tema: Çlirimi i vendit dhe pasojat e luftës (maj-nëntor 1944)
Në këtë temë u trajtuan si çështje përpjekjet e fundit të popullit shqiptar në lidhje me përfumdimin e luftës dhe çlirimin e gjithë qyteteve të Shqipërisë si dhe rëndesia e kësaj lufte. 💻 📚 📖

Leave a comment