News

Klasa 10 Histori: “Lufta e Dytë Botërore”

Vijon mësimi në New York High School. Ditën e sotme, në lëndën e Historisë për klasat e X u diskutua tema:
Lufta e Dytë Botërore
Në këtë temë u trajtuan rrethanat e fillimit dhe zhvillimet kryesore gjatë Luftës së Dytë Botërore. 💻📖📚

Leave a comment