News

Klasa 10 Gjeografi: “Lëvizjet Epirogjenike dhe Orogjenike”

Në NYHS vazhdon me sukses mësimi online në lëndë të ndryshme.
Gjeografia për klasat e X.
Tema: Lëvizjet Epirogjenike dhe Orogjenike. 💻📖📚

Leave a comment