News

Klasa 10 Biologji: Transporti i lëndëve ushqyese

Zhvillimi i mësimit me klasat e dhjeta në shkollën “New York High School”
Lënda: Biologji 10 “Pegi”
Tema: Transporti i lëndëve ushqyese.
Nxënësit u njohën me mësimin e ri nëpërmjet materialit video dhe Powerpoint, përgatitur nga mësuesja.

Leave a comment