News

Klasa 10 Biologji: “Sistemet qarkulluese (të vetme dhe të dyfishta)”

Mbas mbylljes së periudhës së dytë, vazhdon me sukses mësimi me nxënësit e New York High School.
Me klasat e X në lëndën e Biologjisë zhvilluam temën: Sistemet qarkulluese (të vetme dhe të dyfishta). 💻📚📖

Leave a comment