News

“Kangur 2020”

🏆 Si çdo vit, edhe këtë herë nxënësit tanë arritën rezultate të shkëlqyera në konkursin kombëtar, “Kangur 2020”
🥇 Ata u vlerësuan me certifikata lavdërimi për arritjen e tyre në këtë konkurs të përvitshëm
🎉 Pavarësisht gjendjes së pandemisë nxënësit e klasave të ndryshme të New York High School morën vlerësimin maksimal!
Jemi krenarë për nxënësit tanë të shumtë që na nderuan me vendet e para në këtë konkurs! 👏👨‍🏫👩‍🎓👩‍🏫👨‍🎓
Ju urojmë të gjithëve suksese të mëtejshme dhe presim me padurim rikthimin tuaj në shkollë! 🎈📚✨👩‍🏫
Sepse në New York High School duke mësuar arrijmë yjet! 👩‍🏫👩‍🎓👨‍🎓📚 ✨🌠

Leave a comment