News

KAMPIONATI BASKETBOLLIT

Aktiviteti sportiv në basketboll mes klasave përfundoi me fitoren e klases X-3. Me dëshirën për të qenë fitues dhe me përkushtimin e lojës në ekip kjo klasë zhvilloi nje lojë për t’u admiruar

Slider

Shijoni Sliderin me foto