News

Jeta është gjallëri!

Sot Fondacioni Maarif Turk së bashku me zonjën Ayşegül Erdal YÖRÜK, gruaja e H.E Ambasadori i Turqisë në Shqipëri, organizuan një tubim në Resort Rafaello në Lezhë, me fëmijët e prekur nga tërmeti shkatërrues. Pjesë e këtij organizimi ishin edhe nxënësit e New York High School të cilët me këngë e valle argëtuan fëmijët. Ne ishim më shumë se të kënaqur kur pamë buzëqeshjet, lumturinë dhe dashurinë në sytë e fëmijëve. Jeta është gjallëri… Ne duhet të luajmë në mënyrë që të mund të rizbulojmë magjinë përreth nesh 😊

Leave a comment