News

Jep Buzëqeshje

“Jep buzeqeshje” eshte nisma me e re e nje grupi nxenesish te “New York High School” ne ndihme te femijeve te prekur nga termeti. Lodra, libra, revista, arusha pellushi, e bene me te bukur diten e femijeve ne Kampin e Emergjences ne Vore. Sepse te gjithe bashke mund te ndihmojme per t’u dhene nje buzeqeshje me te vegjelve, ne keto dite… Pjese e ketij grupi vullnetar ishin nxenesit: Arbin, Anxhela, Era, Klea dhe Nikol, te cilet pergjate ketyre diteve kane pritur ne sheshin “Skenderbej” njerez te ndryshem (njoftuar nepermjet rrjeteve sociale) qe te sillnin dhurata per femijet.

Leave a comment