News

Intervista live në Instagram me doktor Pipero

Ende vijon karantina dhe situata nuk dihet si do të vijojë dhe si të veprojmë ta kalojmë sa më shpejt 🤔

Më poshtë ju sjellim pjesë të shkëputur nga intervista me doktor Pëllumb Pipero 👨‍⚕️😷🚫

📌Si është situata pas fazës së parë?
📌Çfarë pritet të ndodhë?
📌 Si është gjendja e të infektuarve?
📌Ç’duhet të bëjmë në fazën e dytë?

Ndiqni videon e mëposhtme nga intervista live në Instagram me doktor Pipero. 💻📲🚫😷👨‍⚕️

Intervista live në Insagram me doktor Pëllumb Pipero

Ende vijon karantina dhe situata nuk dihet si do të vijojë dhe si të veprojmë ta kalojmë sa më shpejt 🤔Më poshtë ju sjellim pjesë të shkëputur nga intervista me doktor Pëllumb Pipero 👨‍⚕️😷🚫 📌Si është situata pas fazës së parë?📌Çfarë pritet të ndodhë?📌 Si është gjendja e të infektuarve? 📌Ç'duhet të bëjmë në fazën e dytë?Ndiqni videon e mëposhtme nga intervista live në Instagram me doktor Pipero. 💻📲🚫😷👨‍⚕️

Geplaatst door New York High School op Maandag 4 mei 2020

Leave a comment