News

“Integralet dhe vektoret”

Ditën e sotme me klasën e XII, në orën e Matematikës u zhvillua perseritja e kapitullit:
“Integralet dhe vektoret”
U përsëritën njohuritë që ishin marrë në këto kapituj dhe u zhvilluan ushtrime me integrale e vektorë. 📚📖💻

Leave a comment