News

I ftuar regjizori dhe profesori i Akademisë së Arteve, Milto Kutali

Në kuadër të aktiviteteve të Muajit të Letërsisë, në ambientet e NYHS, ishte i ftuar regjizori dhe profesori i Akademisë së Arteve, Milto Kutali.
Në bisedën e tij, përvec ndarjes së eksperiencës prej më shumë se 30 vjecare në teatër, përcolli për nxënësit vlerën e pazëvendësueshme të artit në përgjithesi dhe të teatrit në vecanti. Mes eksperiencave për vënien në skenë të veprave të ndryshme, u vecua ajo e At Zef Pllumit “Rrno vetëm për me tregue”, e cila u shoqërua me interpretime fragmentesh nën tinguj e muzikës së kësaj vepre. Muaji i letërsisë vazhdon…

Leave a comment