News

“Hamleti” me klasat e X

Duke shpjeguar “Hamleti”-n me klasat e X.
Një histori e dhimbshme tradhëtie, hakmarrjeje e drejtësie.
Hamleti – ideali i Rilindjes Evropiane. Shekspiri dhe tragjedia e tij që u flet adoleshentëve të shekullit XXI. 💻📚📖

"Hamleti" për klasat e X

Duke shpjeguar "Hamleti"-n me klasat e X.Një histori e dhimbshme tradhëtie, hakmarrjeje e drejtësie. Hamleti – ideali i Rilindjes Evropiane. Shekspiri dhe tragjedia e tij që u flet adoleshentëve të shekullit XXI. 💻📚📖

Geplaatst door New York High School op Dinsdag 14 april 2020

Leave a comment