News

Gjuha Turke: Trupi i njeriut

Vijon me sukses mësimi online në New York High School.
Sot u zhvillua mësimi në gjuhën turke me anën e Collaborate si dhe u dorëzuan edhe detyrat.
Tema e mësimit ishte: Trupi i njeriut 💻📚📖

Leave a comment