News

Fizikë: Portat logjike

Vazhdojmë me mësimin online në klasat e XI të New York High School, ku sot në lëndën e Fizikës, folëm për funksionimin e portave logjike, llojet e tyre dhe ndërtimin. 💻📖📚

Funksionimi i portave logjike, llojet e tyre- Fizike XI

Vazhdojmë me mësimin online në klasat e XI të New York High School, ku sot në lëndën e Fizikës, folëm për funksionimin e portave logjike, llojet e tyre dhe ndërtimin. 💻📖📚

Geplaatst door New York High School op Woensdag 15 april 2020

Leave a comment