FITUES TË OLIMPIADAVE DHE KONKURSEVE TË TJERA

Glowing classical golden winners cup with tablet for engraving, confetti and streamers on white background vector illustration
Kimi dhe Biologji – olimpiadat 2019-2020

Rezultatet e disa Olimpiadave, të cilat u vonuan këtë vit për shkak të pandemisë, u njoftuan javën e kaluar.  Shkollat e New York High School sikurse vitin e kaluar arriti te ishte ne qender te vemendjes duke korrur suksese edhe kete vit  2020 ne Olimpiadat e publikuara deri me tani rezultatet jane si me poshte: […]

116711202_637377843555175_7788661934309585131_o (1)
THE WAY TO RAISE DECENT GENERATIONS

Maarif will raise decent generations who will use their knowledge and wisdom for the future of humanity. Like the “compass” metaphor of Mevlana Celâleddin-i Rûmî, Maarif will be at the forefront of our values and beliefs with one arm resting faithfully upon this land while the other travels across the world.

109575748_1569078273251841_605748936191051554_o
Finalja e madhe e “re-debate 5.0 – rigjallërimi i kulturës së debatit”

Pjesëmarrja në Re- Debate 5.0 la mbresa të shumta te nxënësit tanë dhe tek vetë mësuesja drejtuese e tyre, Dr. Aida Zhupa.  Në një artikull për gazeta “Dita”, mësuesja e New York High School tregon gjithë përjetimet e një linje të gjatë debatesh deri në finalen e madhe. Për më tepër lexoni artikullin e mëposhtëm: http://www.gazetadita.al/finalja-e-madhe-e-re-debate-5-0…/

Capture
“Language Learning and Innovation Hackathon”

Another prestigious award kidnapped by New York High School! “Language Learning and Innovation Hackathon” The first edition of #Hackathon ended on Thursday night where one of the awards was won by our talented XI class student Edera Ndoj! Second prize: ′′ Learn on the go “, was a website to practice a language in all […]

Capture
Best Female Vocal
104114963_1543137895845879_5723374559262387478_n
“Tirana Gate- 2020” – Edicioni VI

Rikthehet Festivali Letrar – të rinjtë i cili kanë sjellë punimet e tyre në prozë, poezi, ese me temë “Shpirti i një kryeqyteti që ndryshon” Ceremonia finale e Festivali Letrar për të Rinj “Tirana Gate- 2020” – Edicioni VI u mbajt me datë 12 qershor 2020. Ajo sponsorizohej nga Instituti i Librit dhe i Promocionit […]