News

Filozofia ekzistencialiste

Në temën e sotme flitet për Soren Kierkegard, një nga përfaqësuesit më të rëndësishëm të Filozofisë ekzistencialiste.
Ai mendon se ekzistenca është mundësi, ndryshim dhe zgjedhje, cilësi qe i ka vetëm njeriu, si qenie unike dhe e papërsëritshme. 💻📚📖

Soren Kierkegard, Filozofi klasa XI

Në temën e sotme flitet për Soren Kierkegard, një nga përfaqësuesit më të rëndësishëm të Filozofisë ekzistencialiste. Ai mendon se ekzistenca është mundësi, ndryshim dhe zgjedhje, cilësi qe i ka vetëm njeriu, si qenie unike dhe e papërsëritshme. 💻📚📖

Geplaatst door New York High School op Woensdag 22 april 2020

Leave a comment