News

Festa e Sovranitetit Kombëtar dhe e Fëmijëve

Në Festën e Sovranitetit Kombëtar dhe të Fëmijëve, Presidenca e Republikës së Turqisë organizon koncert me slloganin “Për 7 kontinentet nga qyteti i 7 kodrave”

Në koncertin, i cili fillon me fjalët e poetit Yunus Emre “Bota është dhurata ime ndërsa njerëzimi është kombi im”; përmes performancave që do të realizojnë artistë nga shtatë pika të ndryshme të Stambollit, do të përcillet mesazh solidarizimi për mbarë botën, në këtë periudhë të vështirë që po përjetohet për shkak të pandemisë Covid-19.

Leave a comment