News

Faleminderit prindër të dashur!

Pavarësisht vështirësisë në shpjegimin e mësimit dhe kushteve në të cilat ndodhemi, një ndihmesë në punën e mësuesve tanë të palodhur kanë dhënë dhe prindërit e fëmijëve.
Një faleminderit e veçantë shkon për të gjithë ju që na mbështesni dhe na e bëni punën më të lehtë në situatën që të gjithë po kalojmë.

Mësimi online po vijon më së miri.
Faleminderit prindër të dashur, në emër të stafit të New York High School.
Bashkë do edukojmë dashurinë për dijen!

Leave a comment