News

Eksplorim drejt nje bukurie natyrore: Ujevara e Sotires

Na u desh te ecnim disa kilometra ne kembe ne relievin malor permes ajrit te paster, aromes se luleve dhe lendinave te gjelbra. Nje fundjave ndryshe, te gjithe bashke per te shijuar bukurite e pafundme te vendit tone.

Leave a comment