News

Ekskursion në Janinë

Me mbresat e udhëtimit të një viti më parë, nisem dhe një herë rrugëtimin drejt Janinës  së bukur dhe historike me klasën X-1, për të shijuar freskine e mbrëmjeve buzë liqenit, ushqimet tradicionale dhe shëtitjet brenda mureve të kështjellës.
Udhëtimi me anije drejt ishullit të vogël të Janinës për të vizituar muzeun i cili përmes ekspozimit të sendeve të vjetra e origjinale dhe pikturave, reflektonte historinë e  Ali Pashës, tërhoqen vemendjen e nxënësve për të mësuar me shumë mbi historinë qe na përket.
Meteora na mrekulloi sërish me magjine e saj, pamjen piktoreske e cila nxiste dëshirën për të bërë sa me shumë foto artistike.