EKSKURISONET

252810223_929384684354488_9194788355031674244_n
Visit at the National Historical Museum
78048600_1378242479002089_8784793933914832896_o
Ekskursion në Dubrovnik

Në fund të muajit nëntor nxënësit e klasave të 12-a të New York High School kanë zhvilluar një ekskursion në qytetin e Dubrovnikut në Kroaci. Nxënësit u ndalën fillimisht në ishullin e mirënjohur të Shën Stefanit. Më pas u vizitua pjesa e vjetër historike e qytetit të Budvës. Pas mbërritjes dhe akomodimit në destinacion, nxënësit […]

73325006_1336086566551014_7714123943539376128_o
Vizitë me klasat e 12-ta në Gjirokastër

Vizitë me klasat e 12-ta në qytetin e gurtë dhe të bukur të Gjirokastrës! Vizita jonë nisi me kalanë e këtij qyteti ku përpos historisë së saj shumë shekullore, nxënësit vizituan edhe Muzeun e Armëve. Me shumë interes ishte edhe vizita në shtëpinë muze të Skëndulajve ndërtuar që në shek 18. https://bit.ly/33rKfHx Historia shumëshekullore e […]

11
Nxënësit e klasave të dhjeta vizitojnë Vlorën!