News

E premtja e leximit

Më 20 janar, Ministria e Arsimit dhe Sportit, organizoi një takim me fituesit e olimpiadës së letërsisë, ku shkolla jonë u përfaqësua nga fituesja e vendit të parë, Paula Kadiu. Nxënësve më të mirë ne lëndën e letërsisë, iu propozua të marrin pjesë në një projekt që nxit të lexuarit te nxënësit e cdo moshe.
Projekti titullohet “E premtja e leximit”. Pas shpërndarjes së certifikatave, nxënësit shfaqën talentin e tyre përmes shkrimeve dhe eseve.
Paula shprehu vlerën e cdo arritjeje, pavarësisht fushës, në këtë periudhë pandemie.

 

Leave a comment