News

Dita kombëtare e fëmijëve jetim

Në Ditën Kombetare të fëmijeve jetim, nxënësit tanë treguan edhe një herë vlerat e tyre qytetare e humane duke u bërë pjesë e bashkëpunimit prej shumë vitesh me Kryqin e Kuq shqiptar.
Mes një atmosfere ndryshe, në fushën e gjelber,  nxënësit dhe fëmijet do të bëheshin pjesë e lojës me futbollistët e  skuadrës së Partizanit.
Ishte nje emocion i veçantë të shihje fytyrat e qeshura të fëmijëve tek mbanin në duar pakot e  përgatitura me aq kujdes nga nxënësit tanë.
Dhuruam e morem shumë dashuri  sot, mes nje atmosfere të ngrohtë e festive.