News

Dita e parë e shkollës në NYHS!

Të dashur prindër,
Në emër të stafit të NYHS, jemi të lumtur t’ju mirëpresim në vitin shkollor 2019/2020!
Mirëpresim një partneritet produktiv me ju për të siguruar që fëmijët tanë të arrijnë potencialin e tyre më të lartë. Ne e pranojmë që për të qenë të suksesshëm në shkollë, fëmijëve tanë kanë nevojë për mbështetje nga shtëpia dhe shkolla!

Leave a comment