News

Dita Botërore e Librit, 23 prill

Nën magjinë e fjalës poetike dhe pushtetin e pakrahasueshëm te kryeveprave botërore, nxenesit e NYHS sjellin përmes interpretimit copëza jete, fragmente veprash dhe qasje poetike të vargut shqip.

Udhëtimi drejt librit në këto ditë, është harresa më e ëmbël. E për këtë arsye nxënësit ndajnë me ne përvojat dhe përjetimin e tyre si lexues. 📚📙📖

Kjo video është punuar me shumë dashuri nga klasa e XI-5 📝🖋

Dita Botërore e Librit, 23 prill.

Dita Botërore e Librit, 23 prill 📚📖Nën magjinë e fjalës poetike dhe pushtetin e pakrahasueshëm te kryeveprave botërore, nxenesit e NYHS sjellin përmes interpretimit copëza jete, fragmente veprash dhe qasje poetike të vargut shqip. Udhëtimi drejt librit në këto ditë, është harresa më e ëmbël. E për këtë arsye nxënësit ndajnë me ne përvojat dhe përjetimin e tyre si lexues. 📚📙📖Kjo video është punuar me shumë dashuri nga klasa e XI-5 📝🖋

Geplaatst door New York High School op Donderdag 23 april 2020

Leave a comment