CEREMONI E MBYLLJES SË VITIT SHKOLLOR

194936924_1835201869972812_1231818041277364478_n
Last day for our seniors
106583796_1559230947569907_2125993696037953503_o
Sot ra zilja e fundit për maturantët tanë!

Sot përfunduan një nga rrugëtimet më të gjata e të rëndësishme të jetës së tyre! Mes lotësh e buzëqeshjesh, pavarësisht situatës së vështirë, nxënësit tanë e mbyllën me sukses këtë trevjeçar kyç të jetës së tyre! Në New York High School mësuat të hidhni hapin për të arritur yjet, dhe bashkë me stafin e kualifikuar […]