Njoftime

145613755_1744892329003767_5723862835686390316_o
Provimi i Bursës 2021 (MAGIS)

Për një edukim më të mirë dhe një të ardhme më të sigurtë për fëmijën tuaj, si çdo vit edhe këtë vit New York High School ju ofron mundësinë për të provuar veten! Në ajrin e pastër të Dajtit, mes aromës së mimozave, ndodhet shkolla jonë e cila ofron për ju edukimin cilësor duke ju […]