Aktivitete Jashtë Shkollore

109575748_1569078273251841_605748936191051554_o
Re- Debate 5.0

Pjesëmarrja në Re- Debate 5.0 la mbresa të shumta te nxënësit tanë dhe tek vetë mësuesja drejtuese e tyre, prof. znj. Aida Zhupa. Në një artikull për gazeta “Dita”, mësuesja e New York High School tregon gjithë përjetimet e një linje të gjatë debatesh deri në finalen e madhe. Për më tepër lexoni artikullin e mëposhtëm: […]

2
“Best Female Vocal” – Tirana Art Fest

New York High School rrëmbeu një tjetër trofe ditën e djeshme!🏆Nxënësja jonë e talentuar, Erma Mici e klasës së X, arriti të rrëmbejë kupën “Best Female Vocal” në Tirana Art Fest, edicioni i 5.🥇🎵🎤Mes emocionesh dhe lotësh ajo rrëmbeu kupën e merituar pasi elektrizoi një publik të gjerë me zërin e saj unik!Jemi krenarë për […]

denada
Takimi online me Znj. Denata Toçe.

Në gjimnazin “New York High School” tradita e aktiviteteve me të ftuarit, vazhdon edhe online.Për të mbështetur dhe motivuar nxënësit tanë në këtë situatë të vështirë, për të rritur sigurinë dhe për të përballuar sa më mirë stresin psikologjik u organizua takimi në platformën Zoom me psikologen e njohur Znj. Denata Toçe.Në këtë aktivitet ishin […]