FITUES TË OLIMPIADAVE DHE KONKURSEVE TË TJERA

109575748_1569078273251841_605748936191051554_o
Finalja e madhe e “re-debate 5.0 – rigjallërimi i kulturës së debatit”

Pjesëmarrja në Re- Debate 5.0 la mbresa të shumta te nxënësit tanë dhe tek vetë mësuesja drejtuese e tyre, Dr. Aida Zhupa.  Në një artikull për gazeta “Dita”, mësuesja e New York High School tregon gjithë përjetimet e një linje të gjatë debatesh deri në finalen e madhe. Për më tepër lexoni artikullin e mëposhtëm: http://www.gazetadita.al/finalja-e-madhe-e-re-debate-5-0…/

93595381_1491060074386995_7616539885687537664_o
Konkursi “Muzeu im”

Konkursit tonë “Muzeu im” i erdhi fundi por ne vendosëm që ta risjellim në një tjetër mënyrë në faqen tonë. Duke qenë se nxënësit tanë sollën një shumëllojshmëri objektesh mjaft interesante e me një histori të unike secila, i përmblodhëm të gjitha në një album ku mund t’i shihni sa herë të dëshironi! “Një objekt, […]