News

Biologji, klasat e XI

Vijon mësimi online me Collaborate në New York High School.
Në lëndën e Biologjisë sot realizuam me klasat e XI mësimin me temë:
Përdorimi i majave
Në të u trajtua struktura qelizore e majasë si dhe përdorimet e gjera të saj në ditët e sotme.
📖📚💻

Leave a comment