News

Anglisht, klasat e X

Vijon me sukses mësimi online në New York High School.
Tema për ditën e sotme në Anglisht për klasat e X ishte:
Shpjegimi i gramatikës dhe një kontroll frontal mbi përvetësimin e njohurive. 📚📖💻

English online class, klasa e X

Vijon me sukses mësimi online në New York High School.Tema për ditën e sotme në Anglisht për klasat e X ishte:Shpjegimi i gramatikës dhe një kontroll frontal mbi përvetësimin e njohurive. 📚📖💻

Geplaatst door New York High School op Woensdag 15 april 2020

Leave a comment