AKTIVITETE TË NXËNËSVE TË NYHS

252810223_929384684354488_9194788355031674244_n
Visit at the National Historical Museum
248422075_922225508403739_7982585248552960028_n
Red Cross Albania
124548574_1679119688914365_6472202154652717525_o
Ekspozita në ambientet e Kryeministrisë
15975047_701983906627953_2680190430337517591_o
31 Dhjetor “Stuhi Buzëqeshjesh”
107604021_1673193646162480_9199258308523575214_o
Vendi i dytë – Re-Debate 5.0

“Për herë të parë në tre vite kampionat, një shkollë jo publike dhe kryeqytetase arrin të prekë finalen e madhe falë përgatitjes së dhe përkushtimit që secili nga pjesëtarët ka treguar në udhëtimin e gjatë prej një muaji në Re-Debate 5.0.” Ky është vlerësimi i bërë nga LIBURNETIK Organisation për arritjen e nxënësve të New […]

106378516_1558240361002299_3126070513680876653_n
Minecraft Education Challenge