News

97-vjetori i Republikës së Turqisë

Në kuadrin e 97-vjetorit të shpalljes së republikës së Turqisë, shkolla e mesme, New York High School së bashku me administratorin e saj, z. Mehmet Işıker, organizoi një aktivitet të shkurtër festiv për të shprehur urimet tona më të ndjera për popullin turk dhe Turqinë!😊
Gëzuar ditën e republikës Turqi! 🇹🇷🎉🎉

Leave a comment