News

Minimaratona

Pjesëmarrës në minimaratonën që u zhvillua në datën 6 Prill, tek Parku i Liqenit Artificial te kryeqytetit. Tridhjetë nxënës të “New York High School” vrapuan në shenjë solidariteti, me bashkëmoshatarët e tyre dhe me persona më të rritur, nën organizimin e Youth Atlantic Treaty Association… Sepse në besojmë se sporti është pjesë e pandarë e edukimit qytetar dhe vlerave njerezore…

Slider

Shijoni Sliderin me foto