News

Në Qytetin e Peshkut ne Elbasan

Një ditë e bukur me maturantët tanë. Në Qytetin e Peshkut në Elbasan, kaluam ekuinoksin e pranverës. Vizituam mjediset e vecanta dhe shijuam specialitetet e kuzhinës në Mensën e Koperativës. Më pas filmi “Nxënësit e klasës sime” si një rikthim në të shkuarën e larget dhe një reflektim për të sotmen… Kënaqesi dhe mbresa të paharrueshme për maturantët tanë…

Slider

Shijoni Sliderin me foto