28-29 Nëntori

Festat e 28-29 nëntorit erdhën në formën e një shfaqjeje shumë të bukur në amfiteatrin e Tiranës. New York High School, si pjesë e shkollave të fondacionit Maarif solli një program tepër të veçantë në 22 nëntor. Nën tingujt e këngëve të interpretuara aq bukur nga nxënësit tanë si dhe performimet e veçanta në muzikë dhe valle e interpretime, i dhanë shumë ngjyra skenës dhe përcollën shumë emocion tek të pranishmit.

Leave a comment