News

UDHËTIMI TIRANË – KORÇË – MAVROVË – STRUGË – OHËR – SHËN NAUM – POGRADEC

Njĕ fundjavē e bukur e nxënēsve të XII 1, XII 2 dhe XII3 te NYHS në udhetimin Tiranë – Korce – Mavrovë – Strugë – Ohër – Shën Naum – Pogradec.
Nxënësit kaluan momente të mrekullueshme në rrugët e Korcës, mes lojërave dimërore në Mavrovë, shëtitjeve në Ohër, Sttuge e Shën Naum, duke e mbyllur me garat me makina ne Kartodromin e Pogradecit.

Slider

Shijoni Sliderin me foto