News

Music notes on a stave or staff consisting of five lines curving into the distance with diminishing perspective and a clef in the foreground with scattered notes  black and white illustration
Ditë me diell dhe me muzikë në NYHS

Vijojnë ditët me diell dhe me muzikë në ambientet e shkollës sonë New York High School ku nxënësit tanë të talentuar, konkurentë edhe në Art Fest Tirana 2021, na dhuruan momente të bukura duke kënduar disa repertore këngësh.   Edhe pse do një javë që t’i rikthehemi bankave të shkollës, nën tingujt e pianos me […]

Closeup of hand holding pen and filling out questionary form on table
Provimi i bursës 2021 | MAGIS

Për një edukim më të mirë dhe një të ardhme më të sigurtë për fëmijën tuaj, si çdo vit edhe këtë vit New York High School ju ofron mundësinë për të provuar veten!   Në ajrin e pastër të Dajtit, mes aromës së mimozave, ndodhet shkolla jonë e cila ofron për ju edukimin cilësor duke […]

Popular music abstract concept vector illustration. Popular singer tour, pop music industry, top chart artist, musical band production service, recording studio, book for event abstract metaphor.
NYHS online talent show

Edhe pse kohë pandemie, kur mësimi për NYHS-në zhvillohet online, nxënësit tanë të talentuar (konkurentë edhe në Art Fest Tirana 2021), na dhuruan kënaqësi nga ambientet e shkollës, me një nga këngët më të bukura shqiptare. Tingujt e pianos e të kitarës nga Xhulia e Arbi, si dhe zëri i ëmbël i Ermës, në këto […]

148192012_1751484481677885_1386734950548546811_o
KURSE FALAS PËR MINI MATURËN SHTETËRORE

KURSE FALAS PËR MINI MATURËN SHTETËRORE Të dashur nxënës maturantë a jeni gati për provimet e mini maturës? Këtë vit për herë të parë ne ju ofrojmë mundësinë e artë! “New York Basic Education” dhe “New York High School” ju fton të regjistroheni në kurset e mini maturës shtetërore, të cilat do të zhvillohen FALAS […]

148329242_1750768481749485_569656430935190634_n
“Everything is theoretically impossible until it is done”

“Everything is theoretically impossible until it is done”-Robert A.Heinlein. (Çdo gjë teorikisht është e pamundur derisa realizohet). Është kjo motoja e mësueses sonë Marsilda Memaj, e cila përveç mësuese është edhe kërkuese shkencore në lëndën e Biologjisë. Ndër artikujt e saj shkencor të botuar së fundmi do të veçonim atë të realizuar mbi përcaktimin gjenetik […]